Kontakt

Behöver du komma i kontakt med oss? All kontakt information finns här, vi blir glada att höra från dig vilket kontaktsätt du än väljer!
Glöm inte att kolla våra vanliga frågor först 

Vanliga Frågor

Gå till fliken “hemstädning” välj den dag då du önskar att vi kommer och städar, välj “varje vecka” eller “varannan vecka” eller “en gång i månaden”. Därefter kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom upplägget

För att läsa vad som gäller inför städning läs under fliken för den tjänst du är intresserad av, längst ner på sidan hittar du “att tänka på inför städningen”.

Vi har ett system för att chansen för det här ska vara minimal, dessutom är din nyckel markerad med en kod kombination som gör att det inte ska gå att spåra nyckeln till ditt hem. Om vi trots allt skulle tappar bort nyckeln så står vi för att byta ut lås i ert hem.

HomeJoy har försäkringar som täcker eventuella skador på egendom som vår personal har orsakat under utförda städtjänsten hemma hos dig.

Vi skickar ut en faktura till dig efter att städningen är genomförd, om du har återkommande städningar då skickar vi ut månadsfakturor

  • Vid hemstädning behöver vi en utav era nycklar som vi förvarar i ett låst skåp på kontoret. Det är även möjligt att ni möter upp våra medarbetare hos er före städtillfället och lämnar nyckeln hemma.
  • Vid stor- och flyttstädning lånar vi era nycklar efter det kostnadsfria mötet och återlämnar nyckeln i brevlådan efter utfört arbete.
  • Det är även möjligt att ni kommer och lämnar nyckeln till oss före städtillfället
Har du andra frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss genom formuläret nedan eller telefon

Kontaktinfo:

E-post: info@homejoy.nu
Telefon: 0760 21 71 51

Besöksadress: Villandsvägen 4, 245 38, Staffanstorp

Har du frågor angående våra tjänster?

Du kan läsa specifikt om varje tjänst och vad som ingår genom att följa pilen nedan

Homejoy städföretag med kunden i centrum - kontakta oss