Städtjänster för alla dina behov

Mer än bara rent!

Städning skall vara enkelt!

Hemstädning

Hemstädning är den vanligaste typen av städningar, din vardag blir mindre omständig och du skapar mer trivsel och harmoni i ditt hem. Välj återkommande städningar med garantier och utan bindningstider!

Storstädning

Det är rekommenderat att genomföra en Storstädning med jämna mellanrum. Då går vi igenom ert hem med en detaljerad och grundlig städning. Spara din tid till ett bra pris och självklart med garanti!

Kontorsstädning

En bra arbetsmiljö är A och O i ett företag. Vi städar allt enligt era företagsbehov så att ni kan hålla igång arbetet och fokusera just på företaget. Boka in ett möte så skräddarsyr vi städningen efter era behov.

Flyttstädning

En tuff typ av städning att genomföra själv, lämna över det till professionella. Uppstår det anmärkningar vid besiktning har du 5 dagars garanti. Med oss lämnar du över ditt hem i det renaste möjliga skicket!

Städtjänster-Homejoy-Hässleholm-Kristianstad-Homejoy

Investera i Din Fritid
-Välj HomeJoy

När du väljer att boka en städtjänster med oss får du inte bara en städning. Du öppnar upp tid för att göra det du egentligen vill göra, du investerar helt enkelt i din fritid! Gör det du inte har hunnit med tidigare medan HomeJoy skapar trivsel och harmoni i ditt hem.