Om HomeJoy

Vilken typ av städföretag är vi?

Städföretag - Homejoy - Hässleholm - Kristianstad

HomeJoy

HomeJoy AB är ett städföretag som är verksamma  Ystads Kommun med omnejd. Vi jobbar hårt för att uppnå vår vision och mission men det är våra värderingar som leder vår väg dit. Vi är ett företag som lägger stor vikt på våra kundrelationer, därför siktar vi alltid på att överträffa våra kunders förväntningar med allt vi gör! Vi hoppas på att få chansen att överträffa även dina förväntningar, gör en bokning och njut av ett rent och vackert hem.

Vision & Mission

Genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser, högkvalitativa och flexibla tjänster, ska HomeJoy vara det enkla valet inom alla typer av lokalvård.
Alla ska kunna komma hem till ett rent och vackert hem.

Vi Ger Och Tar Ansvar

Att ge och ta Ansvar ger oss en chans att växa och utvecklas som individer. För oss är det självklart att våra anställda ska ha sjyssta arbetsvillkor, rättvisa löner, semesterersättning, pensionsavtal och försäkringar. Att våga Lita på varandra, vara Positiva och Framåtblickande inspirerar alla till att bidra till fortsatt utveckling. Därför är detta någonting som vi högst uppmuntrar inom vår organisation.

Värderingar - HomeJoy - växa tillsammans

Strävar Att Vara Ett Föredöme

Som företag lägger vi stor på fokus på våra anställdas värderingar. Vi vill jobba med hjältar som sätter ribban högt för andra att sikta efter. För oss är en hjälte den som öppet och naturligt föregår med gott exempel och inspirerar människor runt om sig att göra detsamma. HomeJoy ska vara en reflektion av våra anställda!

Homejoy städföretag med kunden i centrum - kontakta oss

Kundfokus

Kunden är alltid prio ett, städningarna som vi utför hos kunden lägger vi lika mycket kärlek och krafter i, som om det vore våra egna hem. Därför strävar vi alltid på HomeJoy att överträffa våra kunders förväntningar! 

 

städfirma-Nöjda Homejoy kunder - hemstädning-flyttstädning-storstädning-kontorsstädning

Tillsammans

Grunden för vår företagskultur ligger i ordet Tillsammans. Vi är starkare när vi litar på varandra, kämpar åt samma mål och så har vi det roligare när vi arbetar Tillsammans.

Uppriktighet & öppenhet

Vi på HomeJoy är säkra på att uppriktighet och öppenhet varar alltid längst, därför skapar vi förutsättningar så att dessa principer kan frodas både internt och externt för vår organisation.

Hållbarhet

Vi använder miljövänliga rengöringsmedel, planerar körsträckor för minsta möjliga utsläpp och eliminerar pappersanvändning inom organisationen.
Vi använder oss av “hållbar städning” vilket syftar på arbetsteknik som är skonsam mot våra anställdas kroppar.